16. november 2015: Det var min første dag ude i praktikken i central køkkenet på psykiatrisk hospital i Risskov.
Jeg var rigtig spændt på hvad dagen bød på og hvad jeg skulle hjælpe med at lave af mad. Jeg mødte ind i en aftenvagt, som går fra kl. 10-17. Jeg skulle være med til at lave aftensmaden som skulle være færdig pakket i vogne til kl. 17. Jeg fulgtes hele dagen med Helle som er ernæringsassistent. Helle og jeg skulle forberede en masse ting inden vi rigtig kunne gå i gang med tilberedning af maden. Mange af tingene blev vejet af på vægten inden, så det passede med de portioner vi skulle lave. Vi skulle lave Kyllingespyd der skulle tilberedes i ovnen og en lækker krydret tomatsovs dertil som vi lavede i en mini kipgryde . Vi lavede to kæmpe portioner kalkun i ingefær gryde i kipgryder, det blev rigtig lækkert og spicy. Vi skulle tage et par hensyn undervejs i kalkun - ingefær gryde produktionen, da der var en lille bestilling af gryderetten uden fløde og en anden uden soya. Til sidst gjorde vi kipgryderne rene og de andre arbejdsstationer som vi havde stået ved inden vi holdte fri.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar