20. november 2015: Det var min sidste dag i praktikken. Jeg var i dagvagt og den dag skulle jeg være med til at lave kantineretter og senere være med til at stå i kantinen.
Jeg lavede en karry dressing og en bønne- salat med ovnbagte peberfrugter, friske æbler, bønner, finhakket hvidløg og det hele vendt i en olie- eddike dressing, hvor den til sidst blev pyntet af med valnødder der var vendt på panden med en smule honning. Det skulle vejes af og serveres på aflange sølv fade som skulle bruges i psyk´s kantine og til et kursus med mødeforplejning. I samarbejde med en anden lavede jeg marineret kylling i fad, med porrer og persille i bunden og til sidst blev der drysset hvide sesam over det og så var det klar til at komme i ovnen. Kl. 11 skulle jeg over og være med til at stå i kantinen og hjælpe med de ting der lå i den opgave, der var jeg indtil min arbejdsdag var slut.
Det har været utroligt godt for mig at være i praktik i centralkøkkenet på psyk. Jeg lærte meget om den måde de gør tingene på i deres køkken og så var jeg for første gang med til at producere mad i ubeskriveligt store mængder. Centralkøkkenet på psyk er en utrolig god arbejdsplads, med meget søde og dygtige medarbejdere og ledelse. Det er en meget harmonisk arbejdsplads, på trods af deres enorme personalegruppe på 70 køkkenansatte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar