11. november 2015: Vi havde "storkøkknet" med Lene og skulle den dag i to- mands grupper lave klassiske retter. Min gruppe lavede hakkebøf med bløde løg, kartofler, en let- kogt gulerod og bønne salat og en skysovs.
Vi fik lavet nogle gode bøffer med den rette kernetemperatur af 75 grader. dog lidt for hårdt stegte på begge sider, men smagen var god. Kartoflerne og den let- kogte salat var også blevet rigtig god lige sådan med de bløde løg. Sovsen var jeg desværre skyld i, at den blev helt udspiselig, da jeg havde taget fejl af måle enhederne på flasken af den koncentrerede kalvefond. Det må siges, at være en stor læresteg, da jeg forhåbentlig aldrig laver den fejl igen. Sovsen var simpelthen så koncentreret, at den ikke kunne redes, med mindre at jeg lavede 10 liter sovs, så vand mængden også blev noget større, men det skulle vi jo ikke bruge til vores lille portion mad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar