Vi skulle selv finde frem til hvordan sådan en Rubinsteinkage skulle laves. Henrik viste os hvordan kagen skulle samles og se ud og selvfølgelig rækkefølgen, via en tavle tegning og så fortalte han os hvad kagen skulle bestå af som hovedingredienser, men hvordan vi ville pynte den, måtte vi selv bestemme. Henrik var hele tiden til rådighed, hvis vi skulle have hans råd eller hans hjælp. Det betød meget, efter som opgaven med denne kagen var ret nyt for os alle og den krævede meget tid og tålmodighed af os og på den måde var det også sjovt at se, hvordan vi i fællesskab fandt ud af at løse opgaverne sammen. Jeg synes det gik rigtig godt for mig min bage makker. Vi prøvede så vidt muligt at gøre som der præcis stod i alle opskrifterne, så vi kunne få så godt et resultat som muligt. Der skulle laves vandbakkelser til kagen og det følte jeg var vores største udfordring ud af alle de ting som skulle laves og puttes på og i kagen. Vi endte med lave tre gange vandbakkelses deje og da tiden var ved at slippe op til sidst, hvor kagerne skulle være færdige, tog vi en beslutning om, at vores 2. hold vandbakkelser var gode nok til at bruge til kagen, da den 3. portion stadig bagte i ovnen. Vi var glade og tilfredse med vores slutresultat af kagen. Alle kagerne skulle køres i kantinen, så folk kunne køb dem. Vi ville rigtig gerne have smagt vores egen kage, men den blev købt relativt hurtigt efter vi havde afleveret den i kantinen. Vi smagte på de andres som var til smagsprøvning efter kantinen lukkede og de andres Robinsteinkager smagte rigtigt skønt. Det var en smadder god dag i køkkenet og jeg nød at få lov til at være kreativ. (se billeder)
Her vil jeg blogge om både den praktiske og teoretiske undervisning på uddannelsen
søndag den 8. november 2015
Desserter - Rubinsteinkager
5. november 2015: Vi havde "storkøkkenet", den dag sammen med Henrik, hvor vi var i køkkenet og lærte at lave fine og avanceret desserter. Vi skulle være sammen to og to og lave en Rubinsteinkage ved fælles hjælp.
Vi skulle selv finde frem til hvordan sådan en Rubinsteinkage skulle laves. Henrik viste os hvordan kagen skulle samles og se ud og selvfølgelig rækkefølgen, via en tavle tegning og så fortalte han os hvad kagen skulle bestå af som hovedingredienser, men hvordan vi ville pynte den, måtte vi selv bestemme. Henrik var hele tiden til rådighed, hvis vi skulle have hans råd eller hans hjælp. Det betød meget, efter som opgaven med denne kagen var ret nyt for os alle og den krævede meget tid og tålmodighed af os og på den måde var det også sjovt at se, hvordan vi i fællesskab fandt ud af at løse opgaverne sammen. Jeg synes det gik rigtig godt for mig min bage makker. Vi prøvede så vidt muligt at gøre som der præcis stod i alle opskrifterne, så vi kunne få så godt et resultat som muligt. Der skulle laves vandbakkelser til kagen og det følte jeg var vores største udfordring ud af alle de ting som skulle laves og puttes på og i kagen. Vi endte med lave tre gange vandbakkelses deje og da tiden var ved at slippe op til sidst, hvor kagerne skulle være færdige, tog vi en beslutning om, at vores 2. hold vandbakkelser var gode nok til at bruge til kagen, da den 3. portion stadig bagte i ovnen. Vi var glade og tilfredse med vores slutresultat af kagen. Alle kagerne skulle køres i kantinen, så folk kunne køb dem. Vi ville rigtig gerne have smagt vores egen kage, men den blev købt relativt hurtigt efter vi havde afleveret den i kantinen. Vi smagte på de andres som var til smagsprøvning efter kantinen lukkede og de andres Robinsteinkager smagte rigtigt skønt. Det var en smadder god dag i køkkenet og jeg nød at få lov til at være kreativ. (se billeder)
Vi skulle selv finde frem til hvordan sådan en Rubinsteinkage skulle laves. Henrik viste os hvordan kagen skulle samles og se ud og selvfølgelig rækkefølgen, via en tavle tegning og så fortalte han os hvad kagen skulle bestå af som hovedingredienser, men hvordan vi ville pynte den, måtte vi selv bestemme. Henrik var hele tiden til rådighed, hvis vi skulle have hans råd eller hans hjælp. Det betød meget, efter som opgaven med denne kagen var ret nyt for os alle og den krævede meget tid og tålmodighed af os og på den måde var det også sjovt at se, hvordan vi i fællesskab fandt ud af at løse opgaverne sammen. Jeg synes det gik rigtig godt for mig min bage makker. Vi prøvede så vidt muligt at gøre som der præcis stod i alle opskrifterne, så vi kunne få så godt et resultat som muligt. Der skulle laves vandbakkelser til kagen og det følte jeg var vores største udfordring ud af alle de ting som skulle laves og puttes på og i kagen. Vi endte med lave tre gange vandbakkelses deje og da tiden var ved at slippe op til sidst, hvor kagerne skulle være færdige, tog vi en beslutning om, at vores 2. hold vandbakkelser var gode nok til at bruge til kagen, da den 3. portion stadig bagte i ovnen. Vi var glade og tilfredse med vores slutresultat af kagen. Alle kagerne skulle køres i kantinen, så folk kunne køb dem. Vi ville rigtig gerne have smagt vores egen kage, men den blev købt relativt hurtigt efter vi havde afleveret den i kantinen. Vi smagte på de andres som var til smagsprøvning efter kantinen lukkede og de andres Robinsteinkager smagte rigtigt skønt. Det var en smadder god dag i køkkenet og jeg nød at få lov til at være kreativ. (se billeder)
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)

















Ingen kommentarer:
Send en kommentar