søndag den 13. december 2015

Teori - planlægning af to åbninger

30. november 2015: Vi havde "gæste - og kundebetjening" Vi havde Lene og skulle have teori og planlægning af to åbninger til den 8. og den 9. dec. klassen blev delt op i to grupper og sammen i hver gruppe, skulle vi finde på nogle ernæringsrigtige retter til åbningen. Vi skulle være opmærksom på ikke at lave gentagelser af ingredienser/råvarer i vores menusammensætning og vi skulle tænke i farver og årstidensråvarer. Vores gruppe blev enige om at lave mini vegetar pizzaer, lasagne m. spinat, rødbedesalat, rødkålssalat, fiskefrikadeller m. rugbrød, grønkålsflan med bacon pynt og æblegrød til kaffepausen. Vi skulle lave kostberegninger i Winfood af alle retter og vi skulle lave flyers til at ligge på bordene i kantinen, for at gør opmærksom på vores åbning på selve åbningsdagen (den 9. dec.), vi skulle lave et stort menu skilt som skulle stå i forlængelse af buffeten og kostberegningerne fra Winfood, printede vi ud i små cirkeldiagrammer til at stille foran hver enkelt ret på buffeten og til sidst lavede vi en udførlig arbejdsplan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar