2. december 2015: Vi mødtes på lokal center Skelager kl. 13 og skulle lave en "åbning" for lokal centrets beboere og vi skulle lave flæskesteg med brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, brunsovs og til dessert en æbletrifli.
Vi arbejdede i to hold a' fem og fik hver hold et køkken på størrelse med et helt almindeligt køkken, som det man kender fra privathjemmet.
Det var lidt en udfordring for os, men det gik nu meget godt med at få produceret det mad vi skulle, på trods af mangel på arbejdsborde og ikke helt så mange gryder, pander, skåle osv., som det vi er vant til på skolen. Vi var gode til at få fordelt opgaverne imellem os og sammen få lavet de ting fra starten, som var absolut vigtigst at få gjort færdigt. I vores gruppe gik det lidt galt, da vi kom til de brunede kartofler, som desværre var underkogt, det blev vi først rigtigt klar over, lige inden vi skulle til at anrette på fade. Vi havde ellers lavet en test på en af kartoflerne inden vi hældte vandet fra dem og den vi testede viste sig rent faktisk ikke at være underkogt, derfor gik vi ud fra at alle var kogt som de skulle. Det gjorde så også at vi kom lidt bagud med nogle af de andre ting der skulle serveres, da vi måtte sande at vi havde lavet ikke serverebare kartofler. Vi blev derfor ikke klar til at servere deres aften måltid før et kvarter efter at den skulle have været klar til servering. De var meget glade og tilfredse med vores mad på trods af forsinkelsen af den.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar